Presenten la nova guia de restaurants de La Cuina de l'Empordanet
L’objectiu de la guia és donar a conèixer i promocionar els restaurants que integren el col·lectiu i facilitar la feina dels informadors turístics de la zona
La Cuina de l'Empordanet ha presentat aquest dilluns la seva nova guia de restaurants en un acte que s'ha fet a l'Hotel Aigua Blava de Begur i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 11 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès; del seu president, Vicenç Fajardo; de la diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona, Vanessa Peiró i la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gloria Marull.
La guia és la carta de presentació del col·lectiu, amb la qual es dona a conèixer quins són els restaurants membres de l'associació, es fa difusió de la informació bàsica de cada restaurant mitjançant la comunicació clara i accessible.
La guia contribueix a crear una identitat de marca coherent, donant protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants, així com a les fotografies conjuntes de caps de cuina i de sala. Aquesta decisió va en sintonia amb la línia de treball que està adoptant el col·lectiu de dignificar i donar més visibilitat a la feina que fa el personal de sala, així com posar-la a l'alçada del de cuina.
- Aquest és el sou dels capellans gironins
- Els experts adverteixen dels perills de prendre cafè descafeïnat
- Aquests són els preus dels menús del nou restaurant dels germans Roca
- Nova oferta d'AVLO amb bitllets Barcelona-Sevilla per 7 euros
- «Calladita», la cara B dels estius dels rics a la Costa Brava
- Temps de fugir de coipús, bicicletes i altres invasors a Girona
- Puigdemont i Junqueras, plegueu
- Última hora sobre l'estat de salut d'Àngel Llàcer: "sotmès a diverses intervencions